Uzman Posta Türkiye Voleybol Federasyonu Resmi Sponsoru
İşinizi Kolaylaştıracak
E-posta Çözümleri

Uzman Posta Türkiye Voleybol Federasyonu Resmi Sponsoru

Türkiye'nin lider yerli e-posta sağlayıcısı Uzman Posta, ülkemizi başarılarıyla gururlandıran Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi sponsoru oldu. İş birliği Ankara'daki TVF Merkez Ofisi’ndeki basın toplantısıyla duyuruldu.

25.07.2024

16 yıldan beri kesintisiz hizmet anlayışıyla müşterilerinin her zaman yanında olan Uzman Posta, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi sponsoru olarak Voleybol Milli Takımlarımızın da yanında!

Sporun olmazsa olmazları olan ekip ruhu, sorumluluk, tutku ve cesaret, Uzman Posta olarak bizim de kurumsal değerlerimizi oluşturuyor. Bu yüzden Uzman Posta ailesi olarak, bayrağımızı her zaman gururla taşıyan, her yaştan izleyiciyi sahaya ve ekranlara büyük bir tutkuyla bağlayan, dinamik ve birleştirici bir güce sahip Voleybol Milli Takımlarımızın başarı yolculuğuna eşlik etmeyi sorumluluğumuz olarak görüyoruz.

Yapmış olduğumuz sponsorluk anlaşması ile voleybol sevgisinin toplumun geniş kesimleriyle buluşmasına katkı sağlamaktan ve başarılarıyla tüm genç sporcu adaylarına örnek olan milli takım sporcularımızı desteklemekten gurur duyuyoruz.

"Uzman Posta, voleybol sporuna ve federasyonumuza sponsor olarak büyük bir katkı sağlayacak"

Ankara'daki TVF Merkez Ofisi’ndeki basın toplantısıyla duyurulan iş birliği; Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Uzman Posta CEO'su Gökalp Çakıcı, TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi ve TVF Ligler ve Teknoloji Direktörü Orhan Aydın’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Bugün burada, Türkiye Voleybol Federasyonu ile ülkemizin lider yerli elektronik posta hizmet sağlayıcısı Uzman Posta arasında imzalanacak olan sponsorluk anlaşması için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Sektörde 16 yıldır hizmet veren ve 2 milyonu aşan platform kullanıcısına sahip olan Uzman Posta, voleybol sporuna ve federasyonumuza sponsor olarak büyük bir katkı sağlayacak." dedi.

Uzman Posta Türkiye Voleybol Federasyonu ile Resmi Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

"Türkiye'nin en önemli markalarından biriyle sponsorluk anlaşması yapmaktan dolayı çok mutluyuz"

2009 yılından bu yana Türkiye'nin yerli elektronik posta hizmetlerinde ilk adres olan Uzman Posta’nın yerel iletişim altyapıları oluşturarak verilerin ülkemizde kalmasını sağlamak konusunda öncülük ettiğinin ve yerlileşme bilincinin oluşma sürecine azami katkı sağlamış lider bir marka olduğunun altını çizen TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, "Uzman Posta birçok kamu kurumuna ve özel sektördeki kuruluşa iletişimi kolaylaştıran hizmetler sağlıyor. Güvenlik odaklı hizmet anlayışı, güçlü teknolojik altyapısı ve profesyonel insan kaynağı ile bu hizmetleri Türkiye’de üretiyor. Bu yüzden ülkemizin kendi alanında en önemli markalarından biri olan Uzman Posta ile iş birliği yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Sponsorluk lansmanları sırasında hep ifade ettiğim gibi sponsorlarımızı değer ortağımız olarak görüyoruz. Uzman Posta’nın desteğiyle, voleybol sporunun ülkemizde daha da yükseleceğine ve yeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bu iş birliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi sponsoru olmanın gururunu yaşıyoruz"

Türkiye’yi dünyada temsil eden Voleybol Milli Takımlarının başarılarını beraber büyütmek istediklerini söyleyen Uzman Posta CEO'su Gökalp Çakıcı, voleybolun Türkiye’deki en değerli spor branşlarından biri olduğuna değinerek birbirinden değerli Kadın ve Erkek Milli Takım oyuncularını yetiştiren federasyona ve Türk voleybolunun geleceğine katkı vermenin esas hedefleri olduğunu belirtti.

Millî takım ve kulüpler bazında voleybolun yakalamış olduğu ivmeye dikkat çeken Çakıcı, "Takım sporları konusunda Voleybol Federasyonumuzun elde ettiği uluslararası başarıları yakalayan başka bir spor dalımız yok. Bu anlayışla, federasyonumuza destek kararı aldık ve TVF resmi sponsorlarından biri olduk. Bu bizim için önemli bir mutluluk ve gurur."

"Bu yolda milli takımlarımızla birlikte yürümekten onur duyuyoruz"

Sözlerine Uzman Posta’nın yüz binleri aşan kullanıcısıyla yerli iletişim konusunda ülkemizin öncü ve lider servis sağlayıcısı olduğuna değinerek devam Çakıcı, "Ülkemizden aldığımız güç, aynı zamanda değerlerimize sahip çıkma ve milli başarılarımıza katkı sunma sorumluluğu getiriyor. Türkiye’de E-posta Uzman Posta sloganı ile yerli elektronik posta iletişiminde lider konumunda olan Uzman Posta olarak Türkiye’nin gururu voleybolcularımızın ve federasyonumuzun yanında olmaktan, gerçek başarılara katkı sağlamaktan ve bu yolda milli takımlarımızla birlikte yürümekten onur duyuyoruz."

"Türk Kadın Voleybolu’nun yükselişine desteğimiz her zaman tam"

Sponsorluklarının Türk kadın voleybolunun yükselişine de katkı sağlayacağına inandığını söyleyen Çakıcı, "Kadın voleybolunu desteklemek ve bu anlamda sporun kapsayıcılığına katkı sağlamak da bizim için ayrı bir gurur. Voleybol, Türk kadınının gücünü hepimize gösteren, potansiyelimizin istikrar ve çalışma ile bizleri nerelere ulaştıracağını açıkça ispat eden, özellikle milli takımlar söz konusu olduğunda ülkemizde milyonları bir araya getirip hepimizi tutku ile birleştiren çok güçlü bir spor dalı, belki de spor tarihimizin en önemli değerlerinden biri. 2023-2024 sezonunda Vodafone Sultanlar Ligi takımlarından PTT Spor Kadın Voleybol takımına sponsorluğumuz bu konudaki ilk hamlemizdi. Federasyonumuza sponsor olma niyetimizi o zaman beyan etmiştik. 2024 yılında yakaladığımız TVF resmi sponsorluğu hedefimize imkân tanıyan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve ekibine teşekkür ediyoruz, A Milli Kadın Voleybol Takımımıza da 2024 Paris Olimpiyatlarında gönülden başarılar diliyoruz."

"Voleybola olan desteğimizi önümüzdeki dönemde de sürdürmeye devam edeceğiz"

Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliklerine bir yenisini daha eklemeyi planladıklarını ve ülkemizde voleybola katkı sağlayabilmek adına desteklerini sürdürdüklerini ifade eden Çakıcı, ''Bizlere hem gurur hem de ilham aşılayarak yakın dönemde Gümüş Milletler Ligi Şampiyonu olan Oturarak Voleybol Erkek Milli Takımımız’ın, önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan Para Voley Avrupa Şampiyonası’nda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini düşünüyoruz. Bu bağlamda kasım ayı içinde Burdur ilimizde yapılması planlanan Para Voley Avrupa Şampiyonası’nın sponsorluğu için federasyonumuz nezdinde başvuruda bulunduk. Engelli voleybolu kategorisinde elde ettiğimiz bu büyük başarının, Para Voley Avrupa Şampiyonası'nda da devam etmesi için elimizden gelen katkıyı sağlamayı umuyoruz. Sporcularımızın ve federasyonun yeni şampiyonluklara imza atmasını temenni ediyoruz.'' diyerek sözlerini tamamladı.